Netflix İçin He-Man'in Animasyon Dizisi Duyuruldu

19.08.2019 01:40 Özgür Eroğlu

 
Daha önceden duyurulan oyuncak satma amaçlı, Noah Centineo'nun başrolünde olduğu He-Man'in filmi; Master of the Universe, Mattel ve Sony'nin ortaklığında 2021'in Mart ayında bizlerle buluşacak. Şimdi de Netflix için bir He-Man animasyon dizisi duyuruldu.
 
Power-Con'da Kevin Smith tarafından bir sürpriz yapıldı ve He-Man'in animasyon dizisini açıkladı. Kevin Smith, Netflix için yapılan Masters of the Universe: Revelation'ın baş yapımcısı olacak. Klasik 80'lerde izlediğimiz dönemin çözülmemiş hikayelerini konu alacak.
 
"Masters of the Universe: Revelation'da, klasik çağın bıraktığı yerden devam ediyoruz. He-Man ve Skeletor arasındaki son savaşın üzerine destansı bir hikaye anlatmak için! Powerhouse Animation'ın muhteşem tasarımlarıyla, çocukların her zaman görmek istediği bir hikaye: Masters of the Universe: Revelation."
 
Dizi için paylaşılan afişi aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Crimson Desert Oynanabilir Demosu Gamescom'da Boy Gösterecek 13 Ağustos Call of Duty: Black Ops 6 Campaign Modu Gamescom'da Sergilenecek 13 Ağustos Resident Evil Serisinin Remake Sürümleri Ne Kadar Sattı? 13 Ağustos The Witcher 4'te Geralt Yer Alacak mı? İşte Yeni Detaylar 13 Ağustos Red Dead Redemption'ın PC Platformuna Gelişini Müjdeleyen Gelişme 13 Ağustos
Forumdan Konular
DH'den Haberler