Ni no Kuni'nin Ücretsiz DLC'si 12 Şubat'ta

Ni no Kuni, JRPG severlerin kaçırmaması gereken bir yapım
02.02.2013 10:58 Alkan Adakaner


     Namco Bandai ve Level-5'ın yoğun ilgi gören JRPG oyunu Ni No Kuni: Wrath of the White Witch'in 12 Şubat'ta bir indirilebilir içeriği yayınlacak. Ücretsiz olacak bu içerikle birlikte oyuna gelecek yenilikler de açıkladı.
 
    Bu indirilebilir içerikte Graveyard of the Sea adlı bir av görevi olacak. Oliver ve hayali arkadaşları Hatenko Island adasına bir köpek balığını yok etmek için gidecekler. Ayrıca oyuncular Phantom Knights olara bilinen bir yan görevde White Palace'a yolculuk edecekler.
 
      Level 5 ayrıca oyunculara "Imagines" olarak bilinen arkadaşlarının gücünü arttırması için bazı mücevherler de verecekmiş.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: PS3 DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Crew Motorfest'i Kısa Süreliğine Ücretsiz Oynayabilirsiniz 34 Dk önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasında Eşleşmeler Belli OIdu! 2 Saat önce EA Sports FC 25'in Çıkış Tarihi ve Fiyatı Sızdırıldı! 2 Saat önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvası Başladı! 3 Saat önce GeForce NOW kütüphanesine 22 Yeni Oyun Dahil Oluyor: Tam Liste 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler