Nightmare Busters SNES için Satışa Çıktı

20.01.2014 09:54 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun efsanevi oyun konsolu SNES piyasaya çıkalı neredeyse 25 sene olacak, ama konsol için yepyeni bir oyun satışa çıktı. Nightmare Busters adlı oyun resmi sitesi üzerinden 70 dolar + kargo ücretle satışa çıktı.
 
    Aslında Nightmare Busters teknik olarak yeni bir oyun sayılmaz. Oyunun geliştirilmesine 1994 yılında son verilmiş, ama bir grup oyuncu geliştiricileri bu oyunu tamamlamaya ikna etmiş ve birlikte çalışmaya başlamışlar.
 
   2012'de yeniden önsiparişe açılan bu oyunun ilk kopyaları önsipariş sahiplerine 23 Aralık'tan itibaren gönderilmeye başlandı. Üstelik oyunda bölge kilidi olmadığından bütün SNES konsollarında da çalışıyormuş. Aşağıda oyuna ait birkaç görseli bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler