Oyun Dünyasından Kısa Haberler (9 Kasım)

Creeper!
10.11.2011 00:57 Samet Konuksal


     Call of Duty: Modern Warfare 3'ün çıkışından sonraki günde genelde onunla ilgili haberlerle karşılaştık. Gelin bir de haber olacak kadar geniş bir içeriğe sahip olamadığımız fakat kayda değer bilgilerden oluşan kısa turumuza göz atın;
 
- Gears of War 3'ün PC sürümü neredeyse her ay gündeme gelmeye başladı. Bugün XBL'da Gears of War 3'ü multiplatform olarak gören bir kişi ekran görüntüsü aldı ve bunu internete yaydı. Epic Games'in bilgiyi yalanlaması fazla uzun sürmedi.
- League of Legends'a köklü bir denge değişikliği geliyor. Summoner yeteneklerinde denge değişiklikleri şimdiden tartışılmaya başladı. Ayrıca oyunun izleyici modu bugün itibariyle beta sürecine girdi.
- Firefall'ı bekleyip de beta sürecine katılamadınız mı? Üzülmeyin yeni davetiyeler yolda.
- RAGE Steam'de %33 indirimde. 24 saate yakın bir süreniz kaldı, bu süreç içerisinde oyunu $40.19'dan satın alabilirsiniz.
- Saints Row: The Third'ün karakter oluşturma betasında yaratılan karakterlerin sayısı 1 milyonu aştı.
- FIFA 12'nin online seçeneklerinde yapılan maç sayısı 200 milyona yaklaştı ve artmaya devam ediyor.
- Amerikalıların Free-to Play oyunlara harcadığı para her geçen sene artıyor. Yapılan açıklamaya göre bu sene içerisinde $1.2 milyarlık para, Free-to Play oyunlara yatırılmış.
- Minecraft'da aniden çıkıp bizi ürküten Creeper'lardan bıkkınlık geldiyse FreddieW sizin yerinize öfkesini çıkarmış.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler