PS4 Pro'nun Güncellemeleri Ücretsiz Olacak

14.09.2016 13:47 Gazali Çetinkaya

 
 
   PlayStation 4 Pro'nun duyurulmasından sonra PS4 Pro'nun eski oyunlar için alacağı grafik güncellemelerinin ücretli olacağı şeklinde bir karışıklık ortaya çıkmıştı. Bu karışıklık ise Kotaku'nun Japonca metni çevirmesinden dolayı gerçekleşmişti. Kotaku'nun çevirisinde ise Sony Computer Entertainment Genel Müdür Yardımcısı Masayasu Ito'nun geliştiriciler güncellemeler için ücret alabilir dediği belirtiliyordu.
 
   Ancak Sony, Kotaku'ya gönderdiği mail ile bu karışıklığa son verdi ve Sony, PS4 Pro için yapılacak güncellemelerde 'tüketicilerden' ücret alınmayacak diye belirtti.
 

 
  Standart PlayStation 4'e göre daha güçlü olarak karşımıza çıkacak PlayStation 4 Pro, 10 Kasım tarihinde 399 dolar fiyat ile çıkış yapacak. Konsolun Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil.  

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 38 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler