PlayStation 4 Avrupa Konsol Pazarının En Az %70'ini Kaplıyor

30.06.2015 17:36 Ömür Gencer


      Sony, yeni nesil konsolu PlayStation 4'ün Avrupa'daki satış rakamları hakkında verileri VG247'te verdiği röportajda açıkladı. SCEE'nin başkanı Jim Ryan, PlayStation 4'ün her bir Avrupa ülkesinde konsol pazarının %70'ten fazlasını kapladığını dile getirdi.
 
       Ryan, "çok önemli pazar liderliğimiz var. Pazar payımızın, hiçbir Avrupa ülkesinde %70'ten az olduğunu düşünmüyorum. Avrupa kıtasındaki çoğu ülkede bu rakam %90'dan fazla." yorumunda bulundu. Daha sonra konsolun Avrupa fiyatı hakkında konuşan Ryan şu sözlere yer verdi: "Tüketiciler fiyattan ve değer önermesinden memnun görünüyor. Fiyatı şimdilik olduğu gibi bırakacağız."
 
      Son olarak Ryan, Star Wars: Battlefront üzerinde EA ile çalışmaktan ve özellikle Call of Duty üzerinde Activision ile anlaşmanın Sony için büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Space Marine 2 İçin İlk Güncelleme Performansı Arttırıyor 13 Eylül Fallout 4 İçin Zombi Temalı Fan Yapımı Genişleme Yayınlandı 13 Eylül Until Dawn Remake'in PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı 13 Eylül Star Wars Jedi: Survivor İçin Yeni Güncelleme: Denuvo Kaldırıldı 13 Eylül Bir Dönemin En Çok Oynanan Oyunu Flappy Bird Geri Dönüyor 13 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler