PlayStation 4'de Çıkış Yapacak Oyunlara Ön Yükleme Yapabileceksiniz

17.04.2014 10:53 Talha Aynacı

 
   Sony, PlayStation 4'ün 1.70 güncellemesiyle ilgili önemli bilgileri basınla paylaştı. Bu güncellemeyle birlikte PlayStation 4 sahipleri artık çıkışına kısa bir süre kala oyunları ön yükleme ile konsollarına indirilebilecekler. Benzer bir uygulama da PlayStation 3'de vardı. Hatta GTA V'in ara videoları ve ses kayıtları çıkış dönemi öncesinde bu yolla sızdırılmıştı.
 
   Güncelleme ile birlikte gelecek bir diğer içerikse SHAREfactory. Xbox One'ın Upload Studios uygulamasına benzer biçimde SHAREfactory, oyuncuların oluşturdukları videolar üzerinde çeşitli değişiklikler ve kişiselleştirmeler yapma imkanı sağlıyor. PlayStation Camera sahibi iseniz, yaptığınız videolara sonradan veya eş zamanlı olarak yorumlarınızı da ekleyebileceksiniz. Upload Studios'dan farklı olarak SHAREfactor y size ait olan müzik ve videoları, oluşturacağınız videoda içe aktarma olanağı sağlıyor. Videonuz tamamlandığında ise işlenmiş halini USB sürücüsüne aktarabileceksiniz.
 
   Son detay ise harici kayıt cihazı kullanarak oyun kayıdı alanlar için geliyor. Sony nihayet 1.70 güncellemesiyle birlikte PS4'ün HDCP engelini kaldırıyor ve direkt olarak HDMI çıkışından kayıt almanıza imkan sağlıyor.
 
   Sony güncelleme için net bir yayınlanma tarihi vermemekle birlikte "çok yakında" ibaresini kullandı. Bu güncellemeler PlayStation 4 kullanıcılarına vitamin gibi gelecek! 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PlayStation 4 Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Until Dawn Remake Çıktı: Steam İncelemeleri Karışık 05 Ekim Tencent, Ubisoft'u Satın Almayı Değerlendiriyor! 05 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Çıkış Fragmanı Yayınlandı 05 Ekim NBA 2K25 Arcade Sürümü Artık Apple Arcade’de 05 Ekim Epic Games Artık Mobil Platformda Ücretsiz Oyun Dağıtacak 04 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler