Portal 1 ve Portal 2 Switch'e Geliyor

28.06.2022 17:06 Umut Tandoğan

 
 
Daha önce duyurulan Portal: Companion Collection, iki beğenilen birinci şahıs bulmaca oyunu Switch için tek bir pakette toplanıyor. Nintendo, canlı yayın etkinliğinde Portal 1 ve Portal 2'nin Switch'e geleceğini bildirdi.
 
Portal, Valve'ın içerisinde Team Fortress 2 ve Half Life 2 bölümlerini de barındıran paketi Orange Box'ta yayınlandı. Half Life evrenine göndermeleri ile bir hayli dikkat çeken oyunun merkezinde ise Aperture Science Laboratuvarları yer alıyor. Bu laboratuvarda bir denek olan Chell'i yönettiğimiz oyunda test alanından kaçarak laboratuvardan dışarı çıkmaya çalışıyoruz.
 
Portal, tasarım, bulmaca ve kara mizahıyla hızla popülerlik kazandı. 2011'de Valve, bir devam oyunu olan Portal 2'yi piyasaya sürdü.
 
Oyunun Switch Sayfası
https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch-download-software/Portal-Companion-Collection-2168991.html 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Portal 2 Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: 19 Nisan 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler