RTS Severler! Planetary Annihilation'a Az Kaldı

Umarız tanıtım videosundaki akıcı oyun mekaniği hayal kırıklığına uğratmaz.
28.05.2013 13:29 Gökhan Yılmaz

 
     Total Annihilation'ın manevi devam oyunu Planetary Annihilation hatırlarsanız geçtiğimiz sene içerisinde 2 Milyon Dolar'dan fazla (Tam olarak kuruşu kuruşuna 2.229.344$) para toplamıştı Kickstarter kampanyası ile. Çünkü strateji yapımlarında bolca tecrübe kazanmış kaliteli isimlerin oluşturduğu Uber Entertainment tarafından geliştiriliyordu ve vadettikleri gerçekten de strateji meraklılarını heyecanlandırmıştı.
 
     Planetary Annihilation'ın, 40 kişiye kadar dev oyun alanlarında gezegenleri ele geçirmeye, savaşlar yapmaya, meteorları ele geçirip amacınıza göre kullanmaya ve koloniler kurmaya el veren bir yapısı bulunuyor. Bir yandan güneş sistemlerine yayılırken ekonominizi geliştirmeye çalışıp diğer yandan üslerinizi korumaya ve gezegenleri yok edecek derecede teknolojiler üretip düşmanlarınıza korku salmaya çalışacaksınız. Tanıtım videosu bir nebze daha iyi fikir verecektir.
 
     Kickstarter kampanyasında vadedilen erken erişim hakkı yaklaşık bir hafta sonra başlıyor ve 7 Haziran'da oyunun Alpha sürümü açılıyor. Oyunun Beta sürümünün Eylül - Kasım ayları arasında, tam sürümünün ise Aralık ayında çıkması bekleniyor. Diğer yandan oyun Steam'e girer girmez kodları satın almış oyunculara iletilecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Planetary Annihilation Platformlar: PC Geliştirici: Uber Entertainment Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RTS Çıkış Tarihi: Aralık 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 36 Dk önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler