Respawn Entertainment'in Oyunu "Sci-Fi Shooter"

Anlaşılan muhteşem ikili şu an için Call of Duty'e savaş açmayacak
10.06.2011 01:23 Alkan Adakaner


    Activision'dan olaylı bir şekilde ayrılan Call of Duty'nin yaratıcı stüdyosu Infinity Ward'un en önemli isimlerinden Vince Zampella ve Jason West'in Electronic Arts ile anlaşıp yeni bir oyun üzerinde anlaştığını biliyoruz, bilmediğimiz şey ise yeni oyunun ne hangi türde olduğu.
 
    EA Games başkanı Frank Gibeau bu konuda çok önemli bir açıklama yaptı ve Respawn Entertainment'in oyununun bir Sci-Fi (bilim-kurgu) shooter olduğunu açıkladı. Gibeau, bu oyun sayesinde Gears of War ve Halo gibi türünün en iyi örnekleri ile yarışmayı amaçladıklarını da belirtti.
 
     Açıkçası Respawn Entertainment'ten bir modern savaş konulu FPS bekliyorduk, ama bu alanda Battlefield oyunları ile oldukça iddialı olan Electronic Arts sanırım farklı alanlarda şansını denemek istiyor.
 
      Geçen yıl da Michael Patcher, Respawn Entertainment'in geliştirdiği oyunun bilim-kurgu shooter oyunu olduğunu duyduğunu söylemişti. Ünlü analistin duydukları doğruymuş.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Crazy Taxi Oyunu Açık Dünya Çok Oyunculu Olacak! 24 Dk önce Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 2 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler