SK Telecom T1, Yeni Transferlerini Duyurdu

08.01.2018 17:54 Hamit Can Sayılgan

 
      2018 sezonunda kadro değişikliğine gitme yolunu seçen SK Telecom T1, yeni üst koridor ve ormancı oyuncularını transfer ettiğini duyurdu. Yeni sezonda Park "Thal" Kwon-hyuk üst koridor, Park "Blossom" Beom-chan ise ormancı rolünde SK Telecom T1 League of Legends takım kadrosunda yer alacak.
 

 
      İki oyuncunun da az tecrübeye sahip olması espor hayranları tarafından konuşulurken takımın bu iki çaylağa şans tanıması oldukça dikkat çekti. Oyuncuların geçmişine baktığımızda Thal, Challenger Series mücadelesinde bir miktar tecrübe sahipken Blossom, Kore Challenger sıralamasında 124. sırada yer alıyor ve birkaç amatör turnuvada yer almış. Thal ve Blossom takımdan ayrılan Heo "Huni" Seung-hoon ve Han "Peanut" Wang-ho oyuncularının yerine transfer edildi.
 
     SKT, 2018 LCK sezonundaki ilk karşılaşmasını 17 Ocak'ta ROX Tigers takımı ile gerçekleştirecek.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
League of Legends Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 27 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Temmuz PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 02 Temmuz Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 02 Temmuz Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 02 Temmuz Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 02 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler