Satılan Xbox One'larda Yapımcı Menüsüne Giriliyor

03.12.2013 14:03 Talha Aynacı

 
  Xbox One'ın yapımcılara özel menüsü satışa sunulan Xbox One'larda erişebilir durumda. Bazı Xbox One sahipleri tarafından rapor edilen habere göre Xbox sistem menüsüne girerek burada sol bumper, sağ bumper ve sol tetik, sağ tetik tuşlarına aynı anda basarak yapımcılara özel menüye ulaşabiliyorsunuz.
 
   Ancak Microsoft kanadı bir açıklamada bulunarak meraklı Xbox One kullanıcılarını uyardı ve bu bölümde yapılabilecek değişikliklerin konsolu kullanılmaz hale getirebileceğinin altını çizdi. Üstelik sadece bu menünün konsolu bir Dev-Kit'e dönüştüremeyeceğini belirtti.
 
   Hatırlarsanız Microsoft gerçekleştirdiği bir başka açıklamada her Xbox One'ın bir Dev-Kit olabileceğini belirtmişti. Sanırız bu özellik konsolun çıkışında aktif hale getirilmemiş durumda.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Aksiyon Platform Oyunu Bionic Bay'e PS5 Versiyonu Eklendi 23 Eylül Görsel Roman Oyunu KANADE, PC için Duyuruldu 23 Eylül Space Marine 2 Avrupa'da Yılın En İyi Çıkış Yapan Oyunlaırndan Oldu 23 Eylül Korku Oyunu SHINONOME ABYSS: The Maiden Exorcist'e Switch Versiyonu Eklendi 23 Eylül PS5 Yazılım Güncellemesi Final Fantasy 16'daki Grafik Sorunlarını Çözüyor 23 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler