Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın!

18.05.2024 16:00 Mehmet Tandoğan

 
 
SEGA ve AMPLITUDE Studios tarafından oyunculara sunulan sıra tabanlı strateji oyunu ENDLESS Legend şu anda tamamen ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Oyuncular bu yapımı 23 Mayıs'a kadar Steam kütüphanelerine ekleyebiliyor ve kalıcı bir şekilde sahip olabiliyor.
 
Kalıcı bir şekilde kütüphanenize ekleyebiliyorsunuz 
 
 
 
ENDLESS Legend, ENDLESS Space ve Dungeon of the ENDLESS'in yaratıcıları tarafından bizlere sunulan sıra tabanlı bir fantezi strateji deneyimini kapsıyor. Oyun içerisinde ana dünyamız Auriga'yı kurtarmak için bir yandan mücadele ediyor diğer yandan ise medeniyetimizi her yönden kontrol etmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunun benzersiz bir işleyiş tarzı bulunuyor ve her birinin farklı hikayesi olan 8 farklı medeniyetle karşı karşıya kalabiliyoruz. Üstelik rastgele oluşturulmuş dünyalar ve görevlerle beraber de her bir oyun içerisinde farklı deneyimlerle buluşabiliyoruz. Oyuncular burada rakiplerini alt etmek için karakterlerin ekipmanlarını, yeteneklerini ve çevre unsurlarını kullanabiliyor.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Korku Oyunu Deep Cuts Sanal Başlıklar İçin Duyuruldu 1 Saat önce Ubisoft Birden Fazla Assassin’s Creed Remake Projesi Geliştiriyor! 28 Haziran Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı İçerisinde 6 Oyun Ekleniyor 28 Haziran Elden Ring Shadow of the Erdtree Üç Günde 5 Milyon Sattı! 28 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Heyecanı! 28 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler