Shadow of the Tomb Raider Tanıtıldı

27.04.2018 16:43 Gazali Çetinkaya

 
 
   Square Enix, Shadow of the Tomb Raider'ın sinematik fragmanını, ilk ekran görüntülerini, ön sipariş ve Season Pass detaylarını paylaştı.
 
   Shadow of the Tomb Raider'in tanıtımının gerçekleşmesiyle birlikte oyun PlayStation Store, Xbox Store ve Steam'de ön siparişe de açıldı. Fiyat ve içerik detayları şu şekilde:
 
• Standart Edition -- 209,00 TL

- Ek Beceri Takviye Paketi
- PS4 Teması
Xbox Live Avatar Kıyafeti 

• Digital Deluxe Edition -- 239,00 TL

- 48 saat erken erişim
- PS4 Teması
- Xbox Live Avatar Kıyafeti
- Ek Beceri Takviye Paketi
- İlave silah/kıyafet
- Dijital Oyun Müzikleri
 
• Croft Edition -- 299,00 TL

- 48 saat erken erişim
- Ek Beceri Takviye Paketi
- PS4 Teması
- Xbox Live Avatar Kıyafeti
- Season Pass
- 3 ek silah ve kıyafet
- Dijital Oyun Müzikleri
 
   Season Pass "Paths" adı verilen yedi yeni maceradan oluşacak. Her bir macera yeni hikaye, yeni görevler, Challenge Tomb, yeni bir silah, yeni bir kıyafet ve yeni bir yetenek içerecek. İlk Challenge Tomb oyuna yeni co-op oynanışını getirecek. Ayrıca Season Pass sahiplerine ilk günden özel bir silah, kıyafet ve yetenek sunulacak. 
 

Lara Croft’un Tomb Raider olma yolundaki belirleyici anlarını deneyimle. Shadow of the Tomb Raider'da, Lara ölümcül bir ormanda hayatta kalmak, korkunç mezarların üstesinden gelmek ve hayatının en kara gününden aydınlığa çıkmak zorunda. Dünyayı Maya Kıyametinden kurtarmak için zamanla yarışan Lara bu macerada çelikleşerek Tomb Raider'a dönüşüyor.
 
Dünyanın En Ölümcül Yerinde Hayatta ve Ayakta Kal: Ölümcül bir ormana meydan oku! Derin yarık ve tünellerle dolu yeraltı dünyasını keşfet.

Ormanla Bir Ol: Lara ormanı avantaja dönüştürmek zorunda. Kendini çamurla kamufle etmek, bir jaguar gibi aniden saldırıp sonra yok olmak ve düşmanın yüreğine korku salmak zorunda.

Acımasız Mezarları Keşfet: Ürkütücü mezarlar ölümcül tuzak ve bulmacalarla dolu, ulaşmak için alışılmadık ileri teknikler gerekiyor.

Yaşayan Bir Tarihi Açığa Çıkar: Saklı bir şehri ve içindeki muazzam büyüklükte bir merkezi alanı keşfet. 

 
   Shadow of the Tomb Raider 14 Eylül'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
   Ekran görüntülerine buradan ve oyun hakkındaki ilk bilgilere de buradan ulaşabilirsiniz.
 
   Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Shadow of the Tomb Raider Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 14 Eylül 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Electronic Arts Yeni Skate Oyunu İçin Tarih Verdi: İşte Yeni Detaylar 17 Eylül Darksiders II: Deathinitive Edition PS5 ve Xbox Series'e Geliyor 17 Eylül Xbox Game Pass'e Eylül Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 17 Eylül EA FC 25'te Yer Alacak Şarkıların Listesi Açıklandı: Türk Sanatçı da Var! 17 Eylül Batman: Arkham Knight İçin Deadpool & Wolverine Modu Yayınlandı 17 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler