Sniper Elite V2'ye Yeni Videolar

Atış kamerası düşmanların neresinden nasıl kurşun yediğini gösteriyor.
23.01.2012 12:40 Gökhan Yılmaz

 
     2005'te çıkan ilk oyuna devam olarak geliştirilen Sniper Elite V2 önümüzdzeki aylarda çıkışını yapacak. Sniper Elite V2, İkinci Dünya Savaşı'na götürerek düşman hattının arkasında oyunculara heyecan yaşatacak.
 
     Oyun için yeni bir yapımcı günlüğü ve tanıtım videosu yayınlandı. Yapımcı günlüğünde ne zaman, nerde ve nasıl atış yapacağınıza iyi karar vermeniz gerektiği söyleniyor. Gizli kalmanız da hayatta kalmanız kadar önemli. Ses çıkarmamak ve görülmemek en çok dikkat etmeniz noktalardan bazıları olurken cesetlere bombalı tuzak kurmak gibi yeteneklere sahipsiniz. Ayrıca nişan alırken düşmanlarınızı işaretleyerek onların gözünüzün önünde bulunmasını sağlayabilir ve taşıdıkları silahlar gibi bilgilere hızlıca bakabilirsiniz.
 
     Yayınlanan tanıtım videosuna ve yapımcı günlüğüne aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 
 

<
İlgili İçerik Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Temmuz Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce PlayStation Plus'ın Temmuz 2024 Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 6 Saat önce Warhammer 40,000: Space Marine 2'nin Açık Betası İptal Edildi 7 Saat önce Dead Rising Deluxe Remaster PC Sistem Gereksinimleri 9 Saat önce Resident Evil 9 Resmi Olarak Onaylandı: İşte Yeni Detaylar 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler