Sony: Knack, PS4'teki Crash Bandicoot Olacak

Knack görsel olarak oldukça iyi görünüyor diyebiliriz
10.04.2013 09:59 Alkan Adakaner

 
     Sony'nin Playstation 4 ile birlikte duyurduğu Knack adlı oyun oldukça büyük ilgi görmüştü. Mark Cerny tarafından tasarlanan ve Sony Japan Studio tarafından geliştirilen oyun hakkında Sony’nin Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida bir açıklama yaptı. Yoshida, Sony'nin PS4'te her zaman FPS ve fotoğraf kalitesinde gerçekçi aksiyon-macera oyunları görmekten nefret ettiğini belirterek şu sözleri söyledi. 
    
     "Evet, niyetimiz ilk baştan itibaren buydu. Mark'ın fikri "PS4'te Crash Bandicoot'a ne dersin?" şeklindeydi. Knack'in konseptini önerdiğimizde "PS4'ün bütün oyunlarının FPS ve photo realistik görseller sunan oyunlar, çok yüksek bütçeli oyunlar olması" fikrinden nefret ettik. Bu tür oyunları seven insanlar olduğunu biliyoruz, ama bu tür oyunlar sadece çocukların eğlendiği yapımlar değildir"
 
    Sanırım Playstation 1 ve 2 dönemindeki oyuncuların hemen hemen hepsi FPS ve inanılmaz gerçekçilikleri yüzünden bu konsolları sevmediler. Önemli olanın oyun çeşitliliği olması PS4'ü bizce de daha çekici bir konsol yapacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Knack Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Japan Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Platform Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam Kullanıcıları Oynamadıkları Oyunlar İçin 19 Milyar Dolar Harcamış 2 Saat önce Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 3 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 4 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 5 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler