Sony'den Çalınan Bir Milyon Hesap İnternette

Çalındığı iddia edilen hesaplar doğru çıkarsa Sony'yi uğraştıracaktır.
03.06.2011 12:59 Gökhan Yılmaz

 
     Washington Post'un haberine göre LulzSec isimli hacker grubu Sony Entertainment ve Sony BGM'den çalınan bir milyon kullanıcı bilgisini internetteki diğer kullanıcıların hizmetine sunuyor.
 
     Grubun Twitter hesabından verdiği bilgilere göre PSN'in online oyun servislerinin kapanmasından kendilerinin sorumlu olmadığını ve Sony gibi büyük bir şirket çok basit açıklara sahip olduğunu söylemiş. Amaçlarının kendilerinin ne kadar iyi olduğunu göstermek değil, Sony'nin ne kadar savunmasız olduğunu göstermek olduğunu belirtiyorlar.
 
     Grup, bu açıkların sonuncusu için örnek olarak SonyPictures.com'a çok basit bir yöntemle (SQL Injection) giriş yaptıklarını ve bu sayede herşeye ulaştıklarını söylemiş.
 
     Çalındığı iddia edilen bir milyon hesabın Kuzey Amerika, Hollanda ve Belçika'daki kullanıcılara ait olduğu bildiriliyor. Hesaplar grubun internet sitesinden indirmeye sunulmuş.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 1 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 3 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Süper Hafta Tamamlandı! 3 Saat önce A Quiet Place: The Road Ahead'in İlk Hikaye Fragmanı Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler