Sony'den VITA'nın Şarj Sorununa "Harici" Çözüm

Playstation Vita heyecan verici bir cihaz, ama bazı sorunların çözülmesi gerek
16.09.2011 09:48 Alkan Adakaner


     Playstation Vita'nın normal şekilde oyun oynarken (online değil) pil ömrünün 3 ila 5 saat arasında olacağının söylenmesi oyuncuların hemen hemen hepsi tarafından pek de hoş karşılanmadı. Ne de olsa pil  ömrü bir taşınabilir oyun cihazının en çok dikkate alınması gereken yanlarından birisi.
 
     Sony ise pil ömrünü uzatmak için "harici" pil kullanılmasını öneriyor. Sony Worldwide Studios başkanı Shuhei Yoshida, örneğin uçak yolculuklarında (New York - Los Angeles örneğini verdi) yanımızda fazladan, harici bir pil taşırsak bu konuda endişe etmeyeceğimizi söyledi.
 
     Bu açıklama oyuncuların bir çoğunu tatmin edecek gibi görünmüyor, buna rağmen 3-5 saatlik pil ömründen şikayet eden oyuncuların yapabilecekleri başka bir şey de bulunmuyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 19 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PCIFIC Esports Berlin Yolcusu! 10 Eylül ESL Pro Lig Sezon 20'de A ve B Grubu Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Eylül PlayStation 5 Pro Duyuruldu: İşte Fiyatı ve Özellikleri 10 Eylül Kızılderililerden İlham Alan As the Leaves Fall Duyuruldu 10 Eylül Hikaye Odaklı Fotoğrafçılık Oyunu FOMOGRAPHY Duyuruldu 10 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler