Söylenti: Watch Dogs 2'nin Ana Karakterinin Görseli Sızdı

03.05.2016 16:47 Alkan Adakaner


   Ubisoft'un şu sıralar Watch Dogs 2 üzerinde çalıştığını biliyoruz. İlk oyun ile tartışmalara yol açan ve bazı oyuncuların beklentilerini karşılayamayan Ubisoft muhtemelen Watch Dogs 2 üzerinde harıl harıl çalışıyor.
 
   Bir motion capture aktörü instagram hesabından Watch Dogs 2'nin ana karakteri olduğu söylenen bir karakterin görselini yayınladı.Yeni karakterimiz gördüğünüz üzere Aiden Pearce değil.
 
   Motion Capture aktörleri oyun karakterlerinin hareketlerini gerçek hayatta yapıyorlar ve bu hareketler kaydedilip oyuna aktarılıyor. Yine de Ubisoft'un görselin sızmaması için sıkı önlemler aldığını düşünüyoruz. O nedenle yayınlanan bu görsel gerçek olmayabilir.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Watch Dogs Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Montréal Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: TPS Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 37 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff 4. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 1 Dk önce Kingdom Come Deliverance 2 Resmi Olarak Türkçe'yi Destekleyecek 4 Saat önce God of War Ragnarök'ün PC Sürümünde PSN Zorunlu Olacak 7 Saat önce Tango Gameworks Kapatılmadan Önce İki Oyun Geliştiriyordu 8 Saat önce Intel Extreme Masters Dallas 2024'te Büyük Final Bugün! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler