Square Enix, Final Fantasy Versus 13'e Odaklandı

Final Fantasy Versus 13 daha karanlık bir atmosfere sahip olacak
25.10.2011 11:02 Alkan Adakaner

 
      Final Fantasy Versus 13 oldukça uzun süredir beklediğimiz bir oyun. Bu oyun için en az bir yıl daha bekleyeceğimiz konusunda şüphemiz yok. Square Enix aynı anda çok sayıda proje ile uğraşınca malesef böyle bir durum ortaya çıkıyor.
 
      Serinin en önemli ismi olan Tetsuya Nomura sonunda FF Versus 13 ile ilgili müjdeli haberi verdi. Geliştirici ekip PSP için hazırlanan Final Fantasy Type 0'nun tamamlanması nedeniyle artık Final Fantasy Versus 13 üzerine odaklanacakmış.
 
      Hala çıkış tarihi ile ilgili bir açıklama yapılmayan Final Fantasy Versus 13 farklı tasarımı ile oyuncuların ilgisini çekmeyi başarmıştı. Daha karanlık bir atmosfer sunacak oyun Playstation 3'e özel olarak geliştiriliyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Platformlar: PS4 XBOX ONE Geliştirici: Dağıtıcısı: Tür: Çıkış Tarihi:
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Steam'in Uzun Süredir Beklenen Aileler Özelliği Kullanıma Sunuldu 12 Eylül Assassin’s Creed Shadows İçin Yeni Fragman Yayınlandı 12 Eylül Dead Island 2 İçin Gelecek Neighborhood Watch Güncelleme Detayları 12 Eylül Achilles: Survivor Duyuruldu: İşte İlk Fragman 12 Eylül PlayStation Plus'a Eylül Ayında Eklenecek Oyunlar Açıklandı 12 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler