Star Wars Dark Forces için Sürüm 1.0 Güncellemesi Yayınlandı

22.12.2022 15:31 Umut Tandoğan

 
 
The Force Engine, Star Wars Dark Forces için Sürüm 1.0'ı yayınladığını duyurdu. Gelen yeni güncelleme ile birlikte, Star Wars hayranları PC sistemlerinde klasik Doom klon oyunu Dark Forces'ın keyfini çıkarabilir.
 
Sürüm 1.0 ayrıca, oyuncuların modları yalnızca Mods/ dizinine zip dosyaları veya dizinler olarak yerleştirerek kullanmalarına izin veren bir Mod Yükleyici içerir. 
 
Ayrıca, yüksek çözünürlüklü ve geniş ekran monitörler için destek eklendi. Bu özellik, doğru perspektif aralığına sahip bir GPU Oluşturucu ile birlikte geldi. Bu yeni GPU oluşturucu, PC oyuncularının gelişmiş performans/kare hızlarıyla çok daha yüksek çözünürlüklerde oynamasına olanak tanır.
 
Force Engine V1.0'ı indirmek için tıklayın.

Tanıtım Videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler