Super Mario 3D Land'den Harika Oynanış Videosu

Bölüm tasarımları oldukça orjinal görünüyor.
14.09.2011 22:32 Levent Polater


 
    3DS'in satış rekoru kırar gözüyle şimdiden bakılan oyunu Super Mario 3D Land için müthiş bir oynanış videosu yayınlandı.
 
    3D oynanışı benimseyen Super Mario 3D Land, bunu oyun alanının her yerine yansıtıyor. Birbirine hiçbir şekilde benzemeyen bölümler, mekanlar ve her yerinde eğlenceli bir ayrıntı. Özlediğimiz Mario deneyimi 3DS'e tekrar geliyor.
 
   Kasım ayı içerisinde çıkması beklenen Super Mario 3D Land için yeni oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. 3DS sahipleri, gözünüz bu oyunda olsun. 3DS sahibi olmayanlar, siz de bu oyun için 3DS almayı şimdiden gözden geçirebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario 3D Land Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 18 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 32 Dk önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 5 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 6 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 8 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler