The Darkness II Yapımcılarından F2P Shooter Oyunu

26.06.2012 11:31 Talha Aynacı

   The Darkness II yapımcısı ve aynı zamanda BioShock 2'nin multiplayer modlarından sorumlu ismi Digital Extremes, Warframe adından PC'ye çıkış yapacak TPS türü free-to-play oyununu duyurdu.
 
   Kapalı betası sonbaharda başlayacak olan oyun için resmi sitesinde başvurular açıldı bile . Oyunun hikayesi Tenno isimli uzaylı ırkını konu ediniyor. Kendilerini yüzyıllarca köle olarak kullanan Grineer ırkına karşı özgürlüğüne kavuşma mücadelesini anlatıyor.
 
   Geleceğin F2P tipi oyunlarda olduğuna inanan bir başka endüstri adamı olan CEO James Schmalz, PC oyunculuğunun ölmediğini ve F2P tipi oyunlarla birlikte yeniden doğduğunu ve eskisinden daha büyük bir hale geleceğini söyledi.

[DHVIDEO=5134]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Darkness 2 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Digital Extremes Dağıtıcısı: 2K Games Tür: FPS Çıkış Tarihi: 10 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Concord'un Açık Beta Tarihleri Belli Oldu 1 Saat önce Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 2 Saat önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 3 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 4 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler