The Division 2 Önümüzdeki 12 Ay İçinde Çıkacak

18.05.2018 07:17 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft, Tom Clancy’s The Division 2'nin bir yıl içinde çıkacağını doğruladı.

   Tom Clancy’s The Division 2 geçtiğimiz Mart ayında resmi olarak duyurulmuş ancak oyun hakkında pek bir bilgi verilememiş ve çıkış tarihi de açıklanmamıştı ancak bugün finansal sonuçlarını paylaşan Ubisoft oyunun 2018-19 mali yılı içinde çıkacağını açıkladı. Bu da demek oluyor ki, Tom Clancy’s The Division 2 bir erteleme almadığı takdirde en geç 1 Nisan 2019 tarihine kadar çıkmış olacak.
 
   Ubisoft finansal sonuçlarını paylaştığı konferansta 2018-19 mali yılı içinde üç oyun çıkarmayı planladıklarını belirtti. Bunlardan ilki The Crew 2, ikincisi Tom Clancy’s The Division 2 ve üçüncüsü ise "henüz duyurulmamış franchise oyunu". 
 
   Ubisoft bu üç oyunun toplamda 19 milyon adet satmasını beklediğini de belirtti.
 
   Tom Clancy’s The Division 2 ve henüz duyurulmamış franchise oyununun detaylarını E3'te öğreneceğiz. Ubisoft'un E3 2018 basın konferansı 11 Haziran tarihinde Türkiye saati ile 23:00'da başlayacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Tom Clancy’s The Division 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Massive Entertainment Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler