The Elder Scrolls V: Skyrim 2 Saatte Bitirilebilir

Bethesda ofisinde bugünlerde sadece Skyrim'e odaklanılmış
14.10.2011 11:21 Alkan Adakaner

 
     The Elder Scrolls V: Skyrim sizce kaç saatte biter? Serinin önceki oyunlarını oynayanlar bunun tamamen bize bağlı olduğunu ve istersek oyunun süresini çok uzatabileceğimizi biliyorlar. Peki son derece hızlı bir şekilde ve ne yapacağımızı bilerek Skyrim'i oynayasaydık? O zaman çok kısa sürede oyunu bitirmek mümkün olurdu.
 
     Bethesda Software çalışanlarının kendi aralarında yaptıkları yarışmaya göre The Elder Scrolls: Skyrim 2 saat civarında bitirilebiliyor. Firmanın çalışanlarından Jeff Brown Skyrim'i 2 saat 16 dakika 30 saniyede bitirirken, Sam Bernstein ise oyunu 2 saat 16 dakika 10 saniyede bitirdi.
 
    Tabi bu sürenin oyunu çok hızlı bir şekilde, sadece yapmak zorunda olduğumuz şeylere odaklanılarak elde edilediğini belirtmeliyiz. Yoksa Oblivion'ı 1 saat 15 dakikada bitirenlerin olduğunu da biliyoruz.
 
      Bizce siz en iyisi The Elder Scrolls V: Skyrim'i oyunun tadını çıkararak bitirmeye bakın. Oyunun harika dünyasındaki ayrıntıları keşfetmeden bitirmenin ne anlamı var ki?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Elder Scrolls V: Skyrim Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: 2K Games Tür: RPG Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 03 Temmuz The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 03 Temmuz Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler