The Mandalorian'dan 2 Yeni Klip ve Disney+'ın Olası Türkiye Çıkış Tarihi

12.11.2019 20:21 Özgür Eroğlu

 
 
Disney'in kendi platformu Disney+ için yaptığı The Mandalorian dizisi bugün itibariyle yayınlandı. Dizinin özel iki adet klibi yayınlandı. Başrolünde Pedro Pascal'ın oynadığı dizi son zamanlarda hayranları heyecanlandıran bir Star Wars markasıydı ve gelen ilk yorumlar da gayet olumlu duruyor.
  
Ancak ne yazık ki Disney+ ülkemizde bulunmadığı için izleyemiyoruz. Disney+ şu anda sadece Holanda, Amerika ve Kanada için erişilebilir durumda. 19 Kasım'da ise Avustralya'da erişime açılacak.
 
Bizim ülkemizde ise ne zaman erişime açılacağı net olarak belli değil ancak Avrupa'nın, Birleşik Krallık, İspanya, Fransa, Almanya ve İtalya ülkelerinde 31 Mart 2020'de erişime açılacak. Yakında diğer ülkeler de açıklanacakmış. Ancak öncesinde açıklanan takvime göre 2021 yılında tüm dünyada erişime açılacak en geç. Kısaca en erken 31 Mart 2020'de, en geç de 2021 yılında Disney+'ı göreceğiz. 
 
Bahsi geçen tweetleri ve klipleri aşağıda bulabilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Film Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran PoP: The Sands of Time Remake Stüdyosunda 33 Kişi İşten Çıkarıldı 30 Haziran Cyberpunk 2077'de NPC'lerin Karşılık Verdiği Dinamik Mod Yayınlandı 30 Haziran GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler