The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün!

02.05.2024 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
CD Projekt Red ekibi tarafından biz oyun severlere sunulan açık dünya aksiyon macera oyunu The Witcher 3 için yeni modlar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi ise yeni bir paket, oyunda yer alan Griffin canlılarına binmenize olanak tanıyor. Bu da oyunu değiştiren unsurlar arasında bulunuyor.
 
Griffin ile dilediğiniz yere gidebiliyorsunuz
 
 
 
Mod geliştiricisi 'apokryphos' tarafından bizlere sunulan yeni paket sayesinde bir Griffin'e binebiliyor ve haritayı dilediğimiz gibi dolaşabiliyoruz. Bu mod aslında hızlı seyahat kullanmadan başka bir bölgeye doğru gitmenize olanak tanıyor ve oyunun dünyasını daha iyi bir şekilde keşfedebiliyorsunuz.
 
Bildiğiniz üzere Griffin The Witcher 3'te oyuncuların karşılaştığı ilk boss'lardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Dolayısıyla ona bir şekilde binmeyi elbette hemen hemen herkes hayal etmiştir. Şimdi ise bu mod sayesinde uzak bir yerdeki göreve gitmek için Griffin'i alabilir, onunla istediğiniz şekilde uçabilir ve dilediğiniz bölgeye geçiş yapabilirsiniz.
 
Mod ilginizi çektiyse buradan indirebilirsiniz ve kolay bir şekilde kurabilirsiniz. Aynı zamanda modun tanıtım fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Witcher 3: Wild Hunt Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: CDProjekt Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 11 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler