Ubisoft, Kinect'e Özel Fighters: Uncaged'i Duyurdu

18.08.2010 15:41 Levent Polater

 

fighteruncaged

 

     Ubisoft, sadece Xbox 360'a özel ve Kinect ile tam uyumlu olacağını söylediği yeni dövüş oyunu serisini duyurdu; Fighters Uncaged !
 
    Fighters Uncaged'de oyuncular bir çok dövüş sanatından 70 farklı vuruş yaratabilecek, 21 farklı dövüş alanında müsabakalara katılabilecekler, bu alanlar içinde çatı katları, karanlık sokaklar, limanlar ve terkedilmiş kiliseler bulunuyor.
 
    Eşsiz dövüş stillerine sahip olacağı söylenen oyunda, müthiş kombolar yaratmak size kalıyor. Kinect ile tam uyumlu olduğu için bolca hareket etmenizi gerektiren bir oyun olacak. Ses ile aktive edilen süper saldırıların da bulunacağı belirtilen Fighters: Uncaged'de karakterinizi yeni yetenekler ile geliştirebileceksiniz.
 
    Multiplayer seçeneği ile de oyunseverlerin karşısında olacak oyun için Ubisoft çok hoş bir duyuru trailer'ı hazırlamış, aşağıdan bunu izleyebilirsiniz. Oyunumuz Kinect'in çıkış ayı olan Kasım'da raflardaki yerini alıyor;

[DHVIDEO=1514]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Fighters: Uncaged Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pacific Drive İçin Drive Your Way Güncellemesi Yayınlandı 16 Eylül Dead Rising Deluxe Remaster İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı 16 Eylül Starfield DLC'si Shattered Space Neler Sunuyor? İşte Yeni Video 16 Eylül Alan Wake 2 PS5 Pro Konsolunda Hangi Özelliklere Sahip Olacak? 16 Eylül Oyunlara NPC Kamera Bakış Açısı Gelmeli Mi? İşte Konsept Video 16 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler