VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

09.05.2024 13:31 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama turnuvasının 1. gün Playoff karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmaların sonucunda Team Heretics ve Fnatic üst tura yükseldi. Natus Vincere ile Team Liquid turnuvadan elendi. 
 
 
 
     VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. gününde; Team Heretics ile Natus Vincere ve Fnatic ile Team Liquid karşı karşıya geldi. 3 maçlık seri formatında gerçekleşen karşılaşmaların sonucunda Team Heretics, Natus Vincere'yi 2-0, Fnatic ise Team Liquid'i 2-1 mağlup etmeyi başardılar ve üst tura yükseldiler. Böylelikle temsilcimiz FUT Esports'un üst tur yarı finalinde rakibi Team Heretics, Karmine Corp'un ise rakibi Fnatic oldu.  
 
     2. gün Playoff karşılaşmalarının ilk karşılaşması bugün 18:00'da Karmine Corp ile Fnatic arasında ikinci karşılaşması ise 21:00'da temsilcimiz FUT Esports ile Team Heretics arasında gerçekleşecek. Galip olan takım üst tur finalinde adını büyük finale yazdırmaya bir adım daha yaklaşırken mağlup olan takım alt turdan büyük finale yükselmek adına mücadele edecek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 14 Dk önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 1 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler