VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı!

10.05.2024 13:55 Hamit Can Sayılgan

 
     Riot Games'in VALORANT Champions Tour kapsamında Berlin'de düzenlediği VALORANT Champions Tour 2024 EMEA 1. Aşama turnuvasının 2. gün Playoff karşılaşmaları oynandı. Karşılaşmaların sonucunda Fnatic ve Team Heretics üst tura yükseldi. 
 
 
 
     VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. gününde; Karmine Corp ile Fnatic ve FUT Esports ile Team Heretics karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın sonucunda Fnatic, Karmine Corp'u, Team Heretics ise FUT Esports'u 2-0 mağlup ederek üst tura yükseldi.
 
     Bugün üst tur finalinde Fnatic ile Team Heretics, alt tur yarı finalinde ise Karmine Corp ile temsilcimiz FUT Esports karşı karşıya gelecek. Üst tur finalinde galip olan takım, turnuvanın ilk finalisti olacak. Mağlup olan takım ise alt tur yarı finalinin galibi ile eşleşecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Valorant Platformlar: PC Geliştirici: Riot Games Dağıtıcısı: Riot Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler