Valve: Half Life 3'ü Forum Köşelerinde Duyurmayız

04.06.2012 18:12 Erkut Köse


   E3'ün başlamasının hemen öncesinde Half Life 3 ile ilgili konuşan Valve, yeni oyunun hayranlarının beklediği biçimde gizli kapaklı bir şekilde duyurulmayacağını belirtti.
 
   Her yayımlanan görselde bir ayrıntı, her videoda bir kod ve her yazıda yeni bir anlam aramaya alışan hayranlara bir cevap niteliğinde olan bu sözler neticesinde bu gizemleri ortaya çıkarmanın gerek olmadığını da anlamış olduk. Valve'nin konu hakkında yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:
 
   " Biz Half Life 3'ü duyuracağımız zaman, bu duyuruyu bir t-shirt'ün üstünde,bir forumun köşesinde veya internetten yayımlanan mini bir oyunda yapmayız. Kendi bildiğimiz gibi yaparız"
 
    "Kendi bildiğimiz gibi" sözünden şu anlık ne anlamamız gerektiği bir sır. Ama en azından buluttan nem kapmaktan vazgeçmemizin zamanı gelmiş diyebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 11 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 3 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 4 Saat önce GTA 5 İçin Evil Soul Adlı Yepyeni Korku Modu Yayınlandı 6 Saat önce Dragon's Dogma 2 Ücretsiz Deneme Sürümüne Kavuştu 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 3. Hafta Bugün Başlıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler