Valve, Steam Deck'te 2 Binden Fazla Oyunun Doğrulandığını Açıkladı

10.04.2022 11:58 Mehmet Tandoğan

 
 
Valve, Steam'de yer alan 2.000'den fazla oyunun, taşınabilir PC el konsolu Steam Deck için resmi olarak doğrulandığını duyurdu.
 
Valve bir blog yazısında şunları bildirdi: "Steam Deck için sadece bir ay içinde resmi olarak 2 binden fazla oyun doğrulandı - oynanabilir duruma getirildi. Böylece ilk büyük dönüm noktamıza ulaştık. Topluluğun bu oyunlara ulaşması ve oynaması gerçekten heyecan verici bir durum. Yeni - eski, büyük - küçük, her türden oyun Steam Deck'te yer alıyor ve oyuncular bu oyunlarla çok eğleniyor gibi görünüyor. 
 
En büyük amaçlarımızdan biri mümkün olduğunca fazla oyunu desteklemek. Bunların arasında anti hile teknolojisi kullanan oyunlar da var. Çalışmalarımıza ve daha fazla oyunun uyumlu hale getirilmesi için çalışıyoruz. Bir sonraki büyük kilometre taşını sizlere duyurmak için sabırsızlanıyoruz."
 
Onaylı ve oynanabilir oyunlara göz atmak için buraya tıklayın.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Deck Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Servis Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GeForce Now Hizmetine 4 Yeni Oyun Ekleniyor 24 Dk önce Esports World Cup 2024 LoL Turnuvasının Eşleşmeleri Belli Oldu! 1 Saat önce 5 Milyon Dolar Ödül Havuzlu Riyadh Masters 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Palworld'ün Oyuncu Sayısı Yeni Güncellemeyle Yüzde 700 Arttı! 3 Saat önce Tales Serisi: JRPG Dünyasının Efsanevi Yolculuğu 2 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler