Wii U'nun 8 GB'lık HDD'sinin 3 GB'ı Kullanılabilir

Wii U için bir harici Hard Disk şart gibi görünüyor
15.11.2012 09:03 Alkan Adakaner


      Bildiğiniz gibi Nintendo'nun yeni konsolu Wii U iki model olarak piyasaya çıkacak. Bu modellerden bir tanesi 8 GB, diğeri ise 32 GB'lık hard disk ile raflardaki yerini alacak. Özellikle 8 GB'lık modeli alanlar oyunlar ve indirilebilir içerikler için yer sıkıntısı yaşayacaklar gibi görünüyor.
 
     Ortaya çıkan bilgilere göre Wii U'nun 8 GB'lık hard diskinin sadece 3 GB'lık kısmı indirilebilir oyunlar ve DLC'ler için kullanılabilir olacak. 8 GB'ın %10'luk kısmı zaten konsolu hiç kullanmadan format işlemleri için ayrılmış olarak. 4.2 GB'lık kısım ise konsolu aldığınızda yüklenmiş sistem yazılımları olacak. Böylece bize ise sadece 3 GB'lık bir alan kalacak.
 
     Bu durumun bazı oyuncuları hiç hoşuna gitmeyeceğini söyleyebiliriz. Yine de günümüzde artık 8 GB'lık alanın bile aslında hiç bir şeye yetmediğini çok açık. Siz en iyisi Wii U için bir harici HDD alın. Böylece herhangi bir yer sıkıntısı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 29 Dk önce Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 1 Saat önce Xbox Game Pass'e Gelecek Üç Activision Blizzard Oyunu Sızdırıldı 1 Saat önce The First Templar GOG Platformunda Ücretsiz Oldu! 6 Saat önce Dragon Age: The Veilguard Dört Farklı Zorluk Seviyesine Sahip Olacak 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler