XCOM Artık Xbox 360 Exclusive Değil + Çıkış Tarihi

Farklı kurgusuyla dikkat çeken XCOM, eski nesil oyuncuları da kendisine çekecek.
03.06.2011 15:10 Levent Polater


 
    Şimdiye dek PC ve Xbox 360 için yapılan 2K Marin yapımı FPS oyunu XCOM, az önce yapılan bir duyuru ile PS3'e de duyurularak multiplatform bir oyun oldu. Daha önce yaptığımız bir haberde XCOM'da bazı değişikliklerin olabileceğini söylemiştik. Gerçekten de bu büyük bir değişiklik oldu.
 
   Bu önemli duyurunun ardından oyunun çıkış tarihi de açıklandı. Görünüşe göre oyun bu seneye yetişemiyor, XCOM, 9 Mart, 2012'de raflardaki yerini alacak.
 
     Özel ajan William Carter ve ekibini kontrol ettiğiniz oyunda uzaylıların Amerika'yı işgalinin tüm çıplaklığıyla görme şansı elde edeceksiniz. Hayatına bir strateji oyunu olarak başlayan XCOM, bir FPS oyunu olarak o binaların içine girmemize el verecek. Şimdilik oyunun kapalı bir kutu olduğunu söyleyebiliriz.
 
    Oyunun yayınlanan E3 2011 videosunu ise aşağıda bulabilirsiniz:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Bureau: XCOM Declassified Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: 2K Marin Dağıtıcısı: 2K Games Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 20 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 1 Saat önce Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 2 Saat önce Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 3 Saat önce Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 3 Saat önce 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler