Xbox One'a Sesli Mesaj Özelliği Geliyor

27.03.2015 12:18 Ömür Gencer


       Microsoft, Xbox One'ın Nisan ayı güncellemesini detaylandırdı. Bu güncellemenin getirdiği en önemli özelliklerden birisi sesli mesaj gönderebilme özelliği oluyor. Xbox 360'da oldukça çok kullanılan bu özelliğin Xbox One'a gelmesi uzun bir süredir oyuncular tarafından isteniyordu.
 
      Sesli mesajlarınızı Xbox One ve Xbox 360 arasında da gönderebileceksiniz. Sesli mesaj özelliğinin yanında What's On bölümü güncellendi ve Part Chat'te sıkıntı çekene oyuncular için dedicated sunucular açıldı. Son olarak gelişmiş başarım bildirimleri, party chat özelliğindeki bazı düzenlemeler güncellemenin getireceği diğer yenilikler arasında yer alıyor.
 
      Bahsettiğimiz bu güncelleme Nisan ayında Xbox One kullanıcılarına sunulacak. Güncellemenin yeniliklerini aşağıdaki videoyla detaylı bir şekilde görebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Xbox One Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Romancing SaGa 2: Revenge of the Seven Demosu Konsollar ve PC için Yayınlandı 8 Dk önce Deadly Demo, 5-22 Ekim Tarihleri ??Arasında PC'de Mevcut Olacak 1 Saat önce PlayStation Yepyeni State of Play Sunumuna Ev Sahipliği Yapabilir 1 Saat önce EA FC 25'te Gol Müzikleri Yer Alacak 2 Saat önce Ballad of Antara'dan Dikkat Çekici Oynanış Videosu 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler