Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak!

18.05.2024 16:12 Mehmet Tandoğan

 
 
The Wall Street Journal tarafından yayınlanan bir rapora göre Microsoft, Call of Duty serisinin yeni oyununu bu sonbahar mevsimi içerisinde çıkarmayı planlıyor. Aynı zamanda oyunun çıkış gününde Xbox Game Pass abonelik hizmetinde yer alacağı belirtiliyor.
 
Call of Duty için ekstra ücret alınıp alınmayacağı belli değil
 
 
 
Henüz resmi olarak duyurulmamış olan yeni Call of Duty oyunu, 9 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Xbox Games Showcase etkinliğinde tanıtılacak. The Wall Street Journal'a göre oyunun abonelik hizmeti Xbox Game Pass’e geleceği haberi de bu sunum içerisinde yer bulacak.
 
The Verge geçtiğimiz günlerde Microsoft'un Call of Duty'nin yeni oyunlarını Xbox Game Pass'e getirip getirmeyeceği konusunda tartıştığını bildirdi. Aynı zamanda Ultimate aboneliklerine de yeni bir zammın yolda olduğu aktarıldı. Diğer taraftan Wall Street Journal, Microsoft'un Xbox Game Pass hizmetinde yer alacak Call of Duty için ekstra ücret alınıp alınmayacağı konusunda net bir bilginin olmadığını belirtiyor.
 
The Verge'e göre bir sonraki Call of Duty oyunu Ekim ayı sonunda piyasaya sürülecek ve 90'ların Körfez Savaşı’nı konu alacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Stellar Blade'in Güncel Satış Sayısı Açıklandı 4 Saat önce Atari Oyunlarını Severler İçin Yeni Koleksiyon Paketi Duyuruldu 5 Saat önce Okul Yönetimi Simülasyon Oyunu Let's School Konsollar için 16 Temmuz'da Çıkıyor 6 Saat önce Bulmaca Platform Oyunu DROS, 12 Temmuz'da Switch için Piyasaya Çıkıyor 6 Saat önce Minds Beneath Us 31 Temmuz'da PC için Çıkış Yapıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler