Yeni WoW'cular Tırt Çıktı

11.02.2010 11:56 Talha Aynacı

 
 
 
Activison - Blizzard'ın finansal yıl sonu konferansında konuşan Mike Morhaime, Cataclysm'in daha fazla oyuncuyu çekecek bir genişletme paketi olması gerektiğini dile getirdi.
 
" Araştırmalarımız gösteriyor ki oyunu deneme aşamasında olan  oyuncuların sadece % 30'u WoW dünyasına tam anlamıyla bir giriş yapıyor. Öyleyse yapmamız gereken yeni oyuncular için oynanış deneyimini yükseltmek."
 
Mike Morhaime konuşmasına; Cataclysm paketinin yeni oyuncular için WoW dünyasıyla tanışmaları açısından daha rahat bir giriş içerikli olacağını belirterek devam etti.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
World of Warcraft Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2004
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Üç Klasik Battlefield Oyunu Satıştan Kaldırılıyor 21 Dk önce Suicide Squad: Kill the Justice League'in 2. Sezon Yol Haritası Açıklandı 1 Saat önce Steam Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz 3 Dolar ve Altı Oyunlar 2 Saat önce The Legend of Zelda Kılıcıyla Sokakta Dolaşan Adam Hapse Atıldı 03 Temmuz Watch Dogs Serisi Filme Dönüşüyor: Yapımına Başlandı 03 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler