Yerli Proje Dungeon Voxel Geliyor: İşte Detaylar

04.11.2023 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
İstanbul merkezli Redruby Studio tarafından geliştirilen roguelike aksiyon oyunu Dungeon Voxel yakında erken erişim olarak çıkış yapmaya hazırlanıyor. Zindan temelli proje içerisinde ilgi çekici düşmanlar, bölgeler ve daha fazlası yer alıyor.
 
Türkçe dil desteğiyle geliyor
 
 
 
Dungeon Voxel, korkunç düşmanlarla dolu zindanlarda hayatta kalmaya çalıştığınız bir oyun olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda zindanlarda sizi bekleyen sandıklara ulaşmak için düşmanları ortadan kaldırmanız gerekiyor. Sandıklar göz kamaştırıcı derecede parlak altınları, yakutları ve zümrütleri içeriyor.
 
Diğer taraftan zindanlarda hayatta kalmanıza ve onlarca farklı silahla düşmanlarınızı yok etmenize yardımcı olacak güçlendiricileri de toplamanız gerekiyor. Normal düşmanların haricinde bir de boss savaşları yer alıyor. Bu bosslar her zindan katının sonunda karşınıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Temel olarak burada silahlarınızı toplayabiliyor, karakterinizi güçlendirebiliyor ve zindanları düşmanlardan temizleye çalışıyorsunuz. 
 
Dungeon Voxel; Steam, Nintendo Switch ve XBOX platformlarında çıkış yapacak. Daha sonrasında da PS için gelecek. 
 
Oyun fragmanı
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Oynaması Ücretsiz Bleach: Brave Souls Switch Konsoluna Geliyor 24 Dk önce Enotria: The Last Song Fiziksel Sürümleri Duyuruldu 1 Saat önce MARS 2120'nin Tam Sürüm Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Metal Gear Solid Delta: Snake Eater Dört Farklı Renk Filtresini İçerecek 30 Haziran The Sims 4 İçin Lovestruck Ek Paketi Duyuruldu: Neler Sunuyor? 30 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler