Zombi U'dan Yeni Videolar ve Görseller

14.07.2012 02:42 Levent Polater

 
    Ubisoft Montpellier tarafından geliştirilen ve ilk kez E3'te duyurulup adından sıkça söz ettiren Wii U'ya özel ZombiU'dan 2 yeni oynanış videosu ve ekran görüntüleri bugün paylaşıldı.
 
    Wii U gamepad'i ile bizi tedirgin edici aksiyonlara sokacak olan ZombiU'nun oynanış dinamiklerini bu yeni oynanış videolarıyla daha iyi anlayabiliyoruz. Gerici ve karanlık bir atmosfere sahip olan yapımda hiç beklenmedik anlarda zombi saldırılarına maruz kalabiliyorsunuz. Gamepad ile envanter değişikliği ve kilitli kapıları açma gibi mini aksiyonlara girebileceğiz. Bu gibi durumlarda oyunun durmaması da yapıma ayrı bir renk katıyor.
 
    Yapımda bir diğer dikkat çekici ayrıntı ise vuruş hissinin oldukça iyi görünmesi. Mermilerin gerçekten de zombileri delip geçtiğini aktarabiliyor ZombiU ve bu bildiğiniz üzere çoğu FPS oyunun beceremediği bir ayrıntıdır.
 
     Zombi U'nun yeni oynanış videoları aşağıda, birkaç ekran görüntüsüyle birlikte:

Yeni Ekran Görüntüleri


İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Zombi (Zombi U) Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı 04 Temmuz Dead Rising'in Orijinal Seslendirme Sanatçısı Remaster'da Yer Almıyor 04 Temmuz Battlefield 2042 x Dead Space Ortak Etkinliği Başlıyor: Neler Sunacak? 04 Temmuz Horizon Dizisi İçin İşler Yolunda Değil: İptal Mi Edilecek? 04 Temmuz 2023 Yılında Steam'de Co-op Oyunların Sayısı Zirve Yaptı 04 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler