İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor

04.05.2024 16:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından şu anda geliştirme aşamasında bulunan Resident Evil serisinin yeni oyunu Resident Evil 9 için yeni söylentiler ve iddialar ortaya çıkmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde oyunun ertelendiği bildirilen yapımın şimdi ise Ocak 2025'te piyasaya sürüleceği aktarılıyor.
 
Serinin en büyük bütçesine sahip bir proje 
 
 
 
Twitter platformunda yer alan Dusk Golem adlı kullanıcı, bildiğiniz üzere sızıntı ve genel olarak doğru haberlerle karşımıza çıkıyor. Yayınladığı yeni gönderide Resident Evil 9'un hiçbir şekilde ertelenmediğini ve Ocak 2025 tarihinde çıkış yapacağını aktarıyor. Aynı zamanda yakın bir tarihte oyunun tanıtımının yapılacağını da iddia ediyor.
 
Öte yandan resmi olmayan detaylara göre şimdilik Resident Evil 9 olarak adlandırılan proje, bugüne kadarki tüm Resident Evil oyunları arasındaki en büyük bütçeye sahip olacak ve uzun bir geliştirme süreci ile karşımıza çıkacak. Dolayısıyla oyun için beklentilerin oldukça yüksek olduğunu belirtebiliriz.
 
Son olarak oyunun 2018 yılında geliştirilmeye başlandığı iddia ediliyor ve daha önce Resident Evil Village için bir yan proje olarak görülüyordu. Ancak şimdi tam bir oyun niteliğini taşıyor. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 2 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 3 Saat önce Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler