Bethesda: Dishonored Satışları Beklentileri Aştı

Dishonored yüksek kalitesiyle oyuncuları memnun etti
28.11.2012 09:12 Alkan Adakaner


     Bethesda Software ve Arkane Studios'ın yeni oyunu Dishonored'ın satışları yayıncı firmanın beklentilerini aşmış. Hatta yetkililer "beklentilerimizin çok üstünde" satış rakamlarına ulaştık açıklamasını yaptılar.
 
     Pete Hines'ın açıklamasına göre Dishonored Steam'de ve perakende satış noktalarında en çok satan (PC'den bahsediyor) oyun olmayı başarmış. Üstelik oyun denizaşırı ülkelerde de (Amerika kıtası dışındakiler) büyük ilgi görüyormuş. Bu nedenle Bethesda oyunculara verdikleri destekten ötürü de minnettarmış.
 
     Satış rakamlarının bu kadar iyi olmasından sonra Pete Hines, Bethesda'nın artık yeni bir seriye sahip olduğunu da müjdeledi. Yani Dishonored 2 günün birinde mutlaka piyasaya çıkacak gibi görünüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dishonored Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Arkane Studios Dağıtıcısı: Bethesda Tür: FPS Çıkış Tarihi: 12 Ekim 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 2 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler