BioWare Kurucuları İstifa Etti!!

18.09.2012 23:16 Samet Konuksal


    Büyük işler yaptıktan sonra Electronic Arts çatısı altına girip birden bire yoğun eleştirilere maruz kalan RPG ustası firma BioWare, bugün içerisinde iki tane şok edici istifa kararına şahitlik etti. BioWare'in kurucuları Ray Muzyka ile Greg Zeschuk, istifasını sundu!
 
    Konuyla ilgili firmanın iki ismi, BioWare'in resmi sitesinde uzunca iki adet blog yazısı paylaştı. Blog yazısında Ray Muzyka, "40'lı yaşlarımda doktorluktan gelerek en büyük hayalimi gerçekleştirdiğim için çok şanslıyım." sözünü söylerken ikili, bunca yıl boyunca kendilerini destekleyenlere teşekkür etti.
 
   İstifa sonrasında BioWare forumlarında açıklama yapan Aaron Flynn, firmanın yola eski ve yeni IP'lerle devam edeceğinin haberini verdi. Flynn'dan gelen açıklamaya göre geçtiğimiz gün duyurulan yeni Dragon Age oyununun yapımına devam edilecek ve bunun haricinde henüz açıklanmamış yeni bir seriyle birlikte yeni bir Mass Effect oyunu daha geliştirilecek.
 
Ray Muzyka'nın blog yazısını buradan, Greg Zeschuk'un yazısını da buradan okuyabilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Silent Hill 2 Remake'in PlayStation 5 Boyutu Ortaya Çıktı 02 Ekim Xbox Game Pass'e Ekim Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 02 Ekim Silent Hill 2 Remake İçin Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı 02 Ekim Dragon Age: The Veilguard'ın Ana Tema Müziği Yayınlandı 02 Ekim Yepyeni Bir Kozmik Macera Starfield: Shattered Space'de Seni Bekliyor 02 Ekim
Forumdan Konular
DH'den Haberler