Blizzard'ın Yeni MOBA'sından İlk Detaylar

08.11.2013 23:00 Samet Konuksal


    İlk başta "Blizzard DOTA" adıyla duyurulan, sonrasında "Blizzard All Stars" adını alan MOBA oyunu, en nihayetinde son isim değişikliğiyle birlikte somut bir hale büründü. BlizzCon'da duyurulan Heroes of the Storm'dan ilk ayrıntılar ortaya çıktı.
 
   Belirtilenlere göre Heroes of the Storm, oyun yapısı olarak DOTA ve LoL'e göre çok daha casual olacak. Ortalama bir oyunun 15-20 dakika arası süreceği oyunda, yaratıklara son vuruş yapmanın herhangi bir önemi yok. Zira oyunda elde edilen bütün ganimetler, takım üyeleri arasında paylaştırılıyor. Bu olay sadece yaratık öldürmede değil, düşman öldürmede de geçerli.
 
    Yapılan açıklamalara göre Heroes of the Storm'da bir kahramanın birden fazla 'heroic' yeteneği bulunacak. Diğer oyunlardaki ultimate yeteneklerin bu oyundaki adı olarak tanımlayabileceğimiz heroic yetenekleri, oyuna girmeden önce seçeceğiz. Son olarak belirtilenlere göre Heroes of the Storm, "farm yap, dövüş, kazan" mantığına dayalı olmayacak. Çünkü oyunun genel odak noktası olarak PvP öğeleri gösteriliyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Heroes of the Storm Platformlar: PC Geliştirici: Blizzard Entertainment Dağıtıcısı: Blizzard Entertainment Tür: MOBA Çıkış Tarihi: 2 Haziran 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MultiVersus'a Sevilen Karakter Samurai Jack Geliyor 21 Temmuz Warframe Patronundan Canlı Servis Oyunlara Destek Açıklaması 21 Temmuz Xbox Game Pass Fiyat Artışı Sonrasında Microsoft'a Soruşturma Açıldı 21 Temmuz Epic Games Yaz İndirimlerinde Alabileceğiniz Oyunlar 21 Temmuz The Witcher 3 İçin Yeni Mod İtibar Sistemini Getiriyor 21 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler