Bugün PSN'de Küçük Bir Bakım Var

Online oyun oynama konusunda bir sorunla karşılaşmanız beklenmiyor
21.03.2011 14:49 Alkan Adakaner


      SCEE'nin duyurusuna göre bugün Playstation Network'te bakım var. Merak etmenize gerek yok, çünkü bu bakım sadece 3 saat sürecek. Türkiye saati ile öğleden sonra 5 ila 8 arasında PSN'de bazı kısıtlamalarla karşılaşabilirsiniz.
 
      Bu bakım sırasında online oyun oynarken bir sorun yaşanması beklenmiyor, ama eğer PSN'den bir şey indiriyorsanız "80022f10 – communication with server failed" ifadesini görebilirsiniz.

     Bu bakım çalışmasının Türkiye PSN'i etkileyip etkilemeyeceğini henüz bilemiyoruz, ama eğer bir sorunla karşılaşırsanız saat 8'den sonra herşeyin yoluna girmesini beklemenizi öneririz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation 3 Platformlar: PS3 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Kasım 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Titan Quest 2 İçin 40 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 05 Eylül Unholy'nin PS5 ve Xbox Series Çıkış Tarihi Belli Oldu 05 Eylül Black Myth: Wukong'dan Büyük Rekor: Satışlar 18 Milyonu Aştı! 05 Eylül The Elder Scrolls Online 43. Güncelleme Şimdi Konsollarda Oynanabilir 05 Eylül Test Drive Unlimited Solar Crown PC Sİstem Gereksinimleri Açıklandı 05 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler