Darwin Project Ocak 2020'de Erken Erişimden Çıkıyor

17.12.2019 19:21 Gazali Çetinkaya

 
Scavengers Studio, Darwin Project'in tam sürümünün Ocak 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacağını duyurdu.

Oynaması ücretsiz battle royale oyunu Mart 2018'den bu yana Steam'de ve Xbox One'da erken erişimde.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Darwin Project karlı Kanada Rocky Dağlarında geçen 10 kişilik hareketli bir battle royale oyunudur. Oyuncular ilk olarak soğuğu fethetmeli, ateş yakmalı ve sıcak giysiler bulmalılar; ardından ipuçları bulmalı, tuzaklar kurmalı ve diğer yarışmacıları avlamalılar. Kalan son mahkum olmak için oyuncular savaşmayı, craft yapmayı, iz sürmeyi ve kişiliklerini kullanıyor.

Her maçta oyuncu bir oyuncu yukarıdan bir kamera dronu ile arenayı denetleyen Şov Yönetmeni rolünü alır. Yönetmen panelinde çeşitli araçlar bulunuyor: ezik kalan oyuncuyu öne geçirebilir ya da bir yerçekimi fırtınası çağırarak, bölgeleri kısıtlayarak ya da arenada bir oyuncunun pozisyonunu gösteren bir İnsan Avı başlatarak özellikle kana susamış bir yarışmacı için işleri tersine çevirebilir. 

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler