Falcom PSP 2'ye Çıkış Oyunu Yapıyor

Falcom'un oyununun bir JRPG olduğuna eminiz
23.03.2011 06:48 Alkan Adakaner


     PSP'de büyük beğeni kazanan RPG oyunlarının (özellikle Japonya kökenli RPG'ler) PSP 2'de de benzer bir ilgiyle karşılaşmaması için herhangi bir neden yok. Bunun farkında olan Falcom da PSP 2 için bir çıkış oyunu üzerinde çalışıyor.
 
     PSP 2 ile birlikte yıl sonunda piyasaya bir oyun çıkarmayı planlayan Japon geliştirici Falcom, henüz resmi bir oyun duyurusu yapmadı. Firmanın Dragon Slayer, The Legend of Heroes, Ys. gibi yapımlarının olduğunu biliyoruz.

     Şu sıralar PSP için The Legend of Heroes'u geliştiren firmanın PSP 2 için geliştirdiği oyun da yakında ortaya çıkacaktır. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Playstation Vita Platformlar: VITA Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 22 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Cities Skylines 2 DLC'si Bir Kez Daha Ertelendi 18 Eylül Square Enix: Final Fantasy 16'nın Satışları Beklentinin Altında Kaldı 18 Eylül Dead by Daylight Yan Oyunu Project T İptal Edildi 18 Eylül Horizon Zero Dawn Remastered PS5 ve PC İçin Derecelendirildi 18 Eylül Yeni Battlefield Oyunundan Çeşitli Detaylar Ortaya Çıktı 18 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler