Final Fantasy X Evreni Unutulmadı

15.07.2021 10:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Weekly Famitsu'nun son sayısında Final Fantasy X'in 20. yıl dönümüne ilişkin 30 sayfalık bir bölüm yer alıyor. Bu bölümde Final Fantasy X karakter tasarımcısı Tetsuya Nomura, etkinlik direktörü Motomu Toriyama, senaryo yazarı Kazushige Nojima ve daha fazlasıyla özel bir röportaj bulunuyor. Röportajda Nomura, Toriyama ve Nojima, Final Fantasy X-3'e dair çeşitli detayları paylaştı.
 
Nojima: "Final Fantasy X-3'ün nasıl görüneceğine dair aşağı yukarı bir taslak yazıldı. Şimdilik kendisi arka planda ancak konseptin kendisi halen var” ifadelerini kullandı.
 
Toyama: “Final Fantasy X-3 tamamen yok değil. Ama önce Final Fantasy VII Remake yapımını bitirene kadar bunun hakkında konuşamam” dedi.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 05 Temmuz Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 05 Temmuz GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 05 Temmuz Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 05 Temmuz The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 05 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler