Gotham Knights'ın Geliştirmesi Tamamlandı

21.08.2022 19:53 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici WB Games Montreal tarafından oyunculara sunulacak olan aksiyon macera oyunu Gotham Knights'ın geliştirme süreci tamamlandı. Oyun bundan sonraki süreçte artık piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.
 
Gotham Knights uzun zaman sonra nihayet geliyor Oyun ilk olarak Ağustos 2020'de DC FanDome etkinliği sırasında duyuruldu. Bu, co-op destekli bir açık dünya aksiyon macera oyununda dört oynanabilir karakter yer alacak. 
 
Artık Gotham'ı korumak, şehir sakinlerine umut vermek, polisleri disipline sokmak ve suçlulara korku salmak Batman Ailesinin, yani Batgirl, Nightwing, Red Hood ve Robin'in görevidir. Şehrin tarihinin en karanlık bölümlerini birbirine bağlayan gizemleri çözün ve destansı karşılaşmalarda kötüleri alt edin.

Gotham Knights, 25 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gotham Knights Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Warner Bros. Games Montreal Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Sony, 30. Yıl Dönümüne Özel PlayStation 5 ve Pro Konsollarını Duyurdu 19 Eylül Nintendo ve Pokemon Şirketi Palworld'e Telif Hakkı Davası Açtı 19 Eylül Switch 2'ye Ait Olduğu Bildirilen Görseller Sızdırıldı! 19 Eylül Eternal Fire, ESL Pro Lig Sezon 20'de Çeyrek Finale Yükseldi! 19 Eylül Rivals of Aether II 23 Ekim'de Piyasaya Çıkıyor 19 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler