Gravity Rush 2'nin Demosu Japon PSN'de Çıkış Yaptı

21.09.2016 11:55 Gazali Çetinkaya

 
 
   İlk olarak PS Vita için daha sonra remastered adı altında PS4 için de çıkış yapan Gravity Rush'ın devam oyunu Gravity Rush 2'nin Tokyo Game Show 2016 demosu ulaşabilir duruma geldi.
 
   Ancak oyunun demosu Japon PSN ve PlayStation Plus sahiplerine sunuldu. O yüzden demoyu deneyebilmek için Japon PlayStation hesabı almanız gerekiyor. Eğer PlayStation Plus üyeliğiniz yoksa kredi kartı gerekmeden 2 gün ücretsiz üyelik alabilirsiniz. Son olarak demonun Japonya'da 25 Eylül 23:59'a kadar oynanabilir olacağını hatırlatalım.
 
   PS4 Üzerinde Japon PSN Açma
 

 
   Gravity Rush 2, Avrupa'da 30 Kasım, Japonya'da 1 Aralık, Amerika ve Birleşik Krallık üzerinde de 2 Aralık tarihinde çıkış yapacak. Oyun PlayStation 4'e özel olarak geliştiriliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Gravity Rush 2 Platformlar: PS4 Geliştirici: SCEJ Dağıtıcısı: SCEE Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Ocak 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts 3 Tüm Ortamları Yenileyen 4K Doku Paketine Kavuştu 1 Saat önce VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında Son Hafta Başlıyor! 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de Grup Aşaması Tamamlandı! 08 Temmuz Cities Skylines 2'nin Konsol Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 08 Temmuz Rogue Company Oyunundan Dr. Disrespect Kozmetikleri Kaldırıldı 08 Temmuz
Forumdan Konular
DH'den Haberler