Guild Wars 2'den Yeni Bilgiler

15.05.2010 18:45 Samet Konuksal


 
     Guild Wars 2 fan sitelerinden biri olan GuildWars2Guru.com, ArenaNet baş yapımcılarından Eric Flannum, oyun tasarımcılarından Ryan Scott ve Isaiah Cartwright ile bir röportaj yaptı. Röportaj sonrası Guild Wars 2 hakkında yep yeni bilgiler ortaya çıktı.
 
     Röportajda konuşulanlara göre Guild Wars 2'de karakter yaratırken epey vakit harcayacağız. Eric Flannum, karakter yaratma konusunda fiziksel açıdan tonlarca seçeneğimizin olacağını ve fiziksel seçeneklerin yanında karakterimiz hakkında bir biyografi yazmamız gerekeceğini söyledi. Ayrıca Flannum, ilerleyen zamanlarda karakter yaratma ekranıyla ilgili detaylı bir röportaj yapılıp Guild Wars 2'nin sitesinde yayınlanacağının da haberini verdi.
 
     Bunun yanı sıra röportajda bir MMO oyununda aranan en önemli özelliklerden biri olan PvP sistemi sorulunca ise Ryan Scott, 'Henüz tamamını yayınlamak istemiyoruz fakat biraz bilgi verebiliriz.' dedi. Guild Wars 2'de World Versus World ve yapısal PvP'nin bulunacağını ve bunların birbirinden çok farklı sistemler olacağını söyledi. Ayrıca Scott, Guild Wars 2'yi 'en iyi PvP sistemli oyun' haline getirmeye çalıştıklarını da ekledi.
 
Röportajın tamamı 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Guild Wars 2 Platformlar: PC Geliştirici: ArenaNet Dağıtıcısı: NCsoft Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 28 Ağustos 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Macera Oyunu Steam'de Bedava Oldu: Kalıcı Olarak Hesaba Ekleyin 3 Saat önce Satisfactory Tam Sürüme Kavuşuyor: İşte Çıkış Tarihi 3 Saat önce GTA 5'in Hikaye DLC'si GTA Online Sebebiyle İptal Edilmiş 4 Saat önce Capcom, Exoprimal'ın İçerik Desteğini Sona Erdirdi 5 Saat önce The First Descendant Mikro Ödemeler Yüzünden Ağır Eleştiriliyor 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler